Lagt i kurven, utmerket valg!Til kassen
ECCO MX Mid Gore-TEX Black
ECCO MX Mid Gore-TEX Black
ECCO MX Mid Gore-TEX Black
ECCO MX Mid Gore-TEX Black
ECCO MX Mid Gore-TEX Black

MX Mid Gore-TEX

1899,-
Fri frakt

Om produktet

Lett og vanntett sko
Lett sko fra Ecco med vanntett Gore-TEX-teknologi slik at du holder deg tørr og komfortabel hele dagen. Den strukturerte sålen gir godt grep og stabilitet på glatte terreng. Lengden på skoen gir støtte til ankelen og forhindrer overtråkk. Skoen har et kult design som er inspirert av moderne streetwear, noe som gjør at disse også kan brukes til hverdags.

Egenskaper

Produktfarge: Black
Gore-TEX
ECCO Fluidform™ Direct Comfort-teknologi er flytende materialer som gir ekstra støtte og stabilitet ved å følge fotens naturlige form
Yttersåle med dype spor som sørger for godt grep
Lissekroker i metall for god passform
Refleksbånd på drahempen gir økt synlighet
Tursko er laget for å vare lenge og tåle mye, men for å opprettholde deres kvalitet er det viktig å ta vare på dem. Hvis turskoene blir synlig skitne, bør de rengjøres grundig for å hindre at skitt trenger gjennom membranen og reduserer deres evne til å transportere bort fuktighet. Du kan enkelt rense skoene ved å bruke en børste eller skylle dem i dusjen til all smuss og skitt er fjernet. Det er også viktig å huske at GORE-TEX-sko bør impregneres på nytt for hver sesong, eller enda oftere hvis de brukes mye.

Skaff deg looken

Vurderinger

-
-